neděle 29. září 2013

Sunderland AFC 1:3 Liverpool FC, 29.8.2013 (Fotbal, Premier League, 6.kolo)

Tak dneska jsme hráli na hřišti posledního Sunderlandu. Díky včerejšímu zaváhání obou Manchesterů, plus remíza Tottenhamu s Chelsea, bylo důležitý dneska bodovat za tři body a posunout se tak zpátky nahoru v tabulce. Nakonec se to podařilo. První gól Daniel po rohu Stevieho. Pak navýšil Suaréz po Sturridgovo přihrávce. Soupeř sice snížil ale pětm inut před koncem připravil Sturridge druhej gól pro Suaréze. Hodně pozitivní Sturridge, gól, dvě asistence to je paráda. Plus dva góly pro navrátilce Suaréze je pěkný. Odvedli jsme dobrej týmovej výkon, a teď je důležitý v následujících třech "slabejch" zápasech, vydolovat, minimálně 6 bodů. Ne dvě plichyt a prohru. Ne výhru, plichtu a prohru. Prostě dvě výhry. Minimálně!

SK Slavia Praha 0:2 AC Sparta Praha, 28.9.2013 (Fotbal, Gambrinus Liga, 10.kolo)

Výsledek vypadá jako, že jsme fásli. Ale bylo tomu jinak (alespoň herně). Měli jsme ze hry víc, vytvořili jsme si dvě gólovky, naproti tomu sparta žádnou. Je škoda obdrženýho gólu po přímáku kterej neměl bejt. Do tý doby to byl pěknej fotbal a kdyby to rozhodčí nerozhodl, mohli si to kluci rozhodnout mezi sebou. Rozhodčí byl megadickson a tak určil vítěze derby. Z mýho pohledu ale spokojenost, v derby jsme spartu přehrávali, nebo když nebudu přehánět, minimálně jsme byli vyrovnanym soupeřem. Je dobrý, že pod Koubkem to jde nahoru a věřím, že v nadcházejících zápasech půjde forma nahoru.

čtvrtek 26. září 2013

Jacksonville Jaguars 17:45 Seattle Seahawks, 22.9.2013 (NFL, 3.kolo)

Můj první zápas Jaguáru v týhle sezóně a nemam k němu co říct. Jaguáři to hrajou jako tady ve Varech Warrioři. Velká bída. Wilson si naházel 4TD, dopředu krásně běhal (znovu) rusher Lynch plus Tate nachytal nejvíc passů. A celá obrana pracovala moc dobře. Jacksonville se dostali na soupeřovu půlku za první poločas jednou a nic z toho nebylo. V druhý půlce už hrálo později Seahawkský béčko a tak se Jaguáři dostali k nějakem bodům, ale jinak absolutně jednoznačný utkání.

Manchester United 1:0 Liverpool FC, 25.9.2013 (Fotbal, Capital One Cup, 3.kolo)

Tak na to, že to byl Capital One Cup, jsme nastoupili téměř kompletní. To Moyes zvolil sestavu sice silnou ale hlavně obranu postavil z mladíku. Po 10ti zápasovym trestu se vrátil Suaréz a na naší hře to bylo znát, kupodivu v pozitivním světle. Suaréz hrál slušně, žádný jeho obvyklý píčoviny. Hrál fakt slušně a co víc, byly jsme lepší a to po celou dobu zápasu. Neříkám, že jsme je přejeli o třídu, to ne. Ale měli jsme víc šancí, lepší kombinaci a lepší obranu. Výsledek zápasu je v tomhle případě zkreslující. United dali gól z rohu hned po poločase co jsme my neuhlídali, jinak ale víc šancí a víc ze hry bylo u nás. Je zajímavý, že když máme víc ze hry nevyužijeme to a když hrajeme tužku vyhráváme. Snad o víkendu v lize zabereme a budeme brát tři body. Je důležitý zůstat v kontaktu s prvním místem. Čím dýl budeme smrdět někde u vrcholu, tím lépe.

Cleveland Browns 31:27 Minnesota Vikings, 22.9.2013 (NFL, 3.kolo)

Tak z tohohle zápasu už jsem hodně rozčarovanej. To že Packers, my nevyhráli dva zápasy, který v klidu mohli se ještě dá pochopit, ale že mi i Vikingové, prohrajou další zápas, z toho druhej v řadě co byl vítěznej to už mě pěkně štve. Že odešel Harvin je sice smutný a ztráta, ale s tim se dá poprat. Přišel Jennings a ten by tu ztrátu mohl vyrovnat. Když se připočte nováček Patterson, kterej hraje jak z partesu, tak to už je tým na výhry. Jenže když nejdůležitější článek ve hře je marnej tak se s tim nic neudělá. Ponder! Ponder je tak špatnej, že by netrefil ani stodolu. Co stodolu, on prostě netrefí nic. Je tak špatnej, že slovo špatný je proti němu dobrý. Sice měl nějakej pěknej běh ale jinak je tragickej. Adrian běhá co to de, jenže ono to moc nejde, když stačí bránit jeho. Když už Ponder něco trefí tak je to náhoda, aby ne rating kolem 65. Bída, to vás pak porazí i postiženci z Clevelandu v zápase, kterej máte jasně vyhrát.

Indianapolis Colts 27:7 San Francisco 49ers, 22.9.2013 (NFL, 3.kolo)

Díky nejvíc nudnejm přenáškám jaký vám vůbec škola může poskytnout, mám možnost koukat na zápasy ve škole. Koukl jsem se na třetí zápas Colts, ikdyž Lucka nemám rád. Hlavně mě zajímalo jak se proberou 49ers z výprasku, kterej jim uštědřili Seahawks. A na úplný probrání to nebude stačit. Kapelník sice občas našel Boldina ale to bylo tak všechno. A jak byla obrana Colts dobrý, tak obrana 49ers byla špatná. Luck hrál takovej průměr, to se ale nedá říct o Bradshawovi kterej na 19 běhů naběhal 95 yardů a Reggie Waynovi chycenejch 58 yardů. Colts si často došli jen pro kop, ale i to stačilo, oni totiž ty dva kopy jsou jak TD. Ale o to ve finále ani nejde, 49ers neudělali za poslední tři čtvrtiny ani bod, což je žalostný. Zvlášť, když si vzpomenu jak porazili moje kluky ze zálivu. Jsem zvědavej kdy se zvednou. Trochu mi Kapelník připomína RG III, kterej se zatim taky víc trápí než hraje.

úterý 24. září 2013

Miami Dolphins 24:20 Indianapolis Colts, 15.9.2013 (NFL, 2.kolo)

Na zápas jsem koukal, páč delfíni prostě jedou a Miami jak moc je teplý v basketě, zdá se být cool v NFL. Tannehill hází slušně a zbytek týmu šlape jak hodinky. Nikdo to nehraje nějak extra na sebe, ale když se má makat tak se maká. Andrew Luck sem chtěl aby byl můj future QB abych měl někoho až Aaron skončí, ale nemůžu mu přijít na chuť. Jen další buznička jako Brady.

pondělí 23. září 2013

Green Bay Packers 30:34 Cincinnati Bengals, 22.9.2013 (NFL, 3.kolo)

Tak tenhle zápas velká škoda. Začli jsme špatně, po špatnym chycení při soupeřově výkopu po jejich touchdownu, to bylo 14:0 po pěti minutách hry. Ve druhý čtvrtině jsme díky jejich ztrátám šli do vedení a hráli skvěle. Ale nezvládli jsme koncovku. Tenhle zápas jsme měli v rukou a nezvládli. Je to další zápas, kterej měla bejt jasná výhra a to už může ve finále hodně bolet. Místo 3-0 to máme 1-2 a máme co dělat v dalších kolech. Jsem moc zvědavej jak se s tim popereme. Překvapil mladičkej rusher Franklin ale to je tak jediný pozitivní ze zápasu. Aaronovi zbytek týmu moc nepomohl a trochu štěstí chybělo k vítězství.

FK Baumit Jablonec 2:1 SK Slavia Praha, 22.9.2013 (Fotbal, Gambrinus Liga, 9.kolo)

K zápasu neni moc co říct. Novej trenér úroveň trochu pozved ale ne nějak extra. Ono taky neni moc co zvedat. Fenina bych poslal někam do přeboru, je tragickej. A poslendí gól spornej, k tomu se vyjadřovat nechci páč tomu moc nerozumim. Je to jen škoda, bod by byl cenej a možná i fér.

sobota 21. září 2013

Minnesota Vikings 30:31 Chicago Bears, 15.9.2013 (NFL, 2.kolo)

Tak zatím asi nejšílenější zápas co jsem kdy viděl. Alespoň co se fumlbů a interceptions týká. Na obou stranách třu až čtyři byli. První půlka skončila 24:21 pro Chicago, takže se hrálo téměř bez obran. Druhá už bylo něco jinýho a hlavně moji Vikingové zapli. AllDay zahrál svojí klasiku, naběhal sto yardů ale nepřidal nic na víc. Možná i díky tomu, že ho dobře bránili. V koncovce se dokonce díky skvělýmu (v basketu by se řeklo) stealu dostali Vikingové do situace, kdy měli zápas ve svých rukou ale nezvládli ho, a tak přišel na řadu Cutler a měl asi dvě minuty na to aby dokázal ujít cca 80yardů. Což se mu téměř na vteřinu přesně povedlo a zvládl perfektně vítězný drive, ikdyž se dvakrát dostali na 3 a něco. Skvělej výkon Vikingů ve druhý půlce na obraný půlce. Bohužel to nestačilo na výhru. Škoda, tenhle zápas byl hratelnej a ve finále možná bude hodně výhra chybět.

Liverpool FC 0:1 Southampton FC, 21.9.2013 (Fotbal, Premier League, 5.kolo)

Tak dneska hrozná bída. Všichni hráli na sebe a na inkasovanej gól jsme nebyli schopný odpověď. Na hřišti běhali všichni jak ponocný a to, že příští zápas bude už Suaréz je jenom dobře. Je správnej čas aby se vrátil, protože dnešní Liverpool to nebyl Liverpool jakej jsme viděli první zápasy a jakej chceme vidět. Snad nikdo se nedá pochválit až na Mignoleta. Všichni hráli na sebe, nikdo balon pořádně nepůjčil. Poslendích 20 minut místo tlaku všichni zalezlí a bez pohybu. To by člověk blil. Už se začínáme propadat tabulkou. Teď máme tři nebo čtyři zápasy s šulinama. Jestli chceme být nakonci sezóny do čtvrtýho, musíme hodně zabrat a šuliny porážet.

čtvrtek 19. září 2013

San Francisco 49ers 3:29 Seattle Seahawks, 15.9.2013 (NFL, 2.kolo)

První zápas Seattlu, kterej jsem tuhle sezónu viděl. A musím říct, že mě překvapili, až nemile možná. Jejich obrana je prakticky neprostupná, a pokud se nikdo nezraní a budou hrát jako tenhle zápas tak jsou vážnym kandidátem na to aby došli pro Superbowl. Doopravdy krásná obrana, Wilson na QB docela dobrej, vyhodnocuje dobře veškerý situace a ikdyž by mohl mít možná trochu lepší oko a ruku tak mu to de. Do toho Lynch na RB, zaznamenal tři TD a tak jsem ho dal na obrázek k příspěvku. Kapelník nic moc, nevím jestli tou dobrou obranou nebo hrál špatně, zas tak do toho nevidim, každopádně mu Seattle moc prostoru nedal. Jsem zvědavej na Seattle v příštím kole. a na SF tak trochu taky.

středa 18. září 2013

FC Barcelona 4:0 Ajax FC, 18.9.2013 (Fotbal, Liga Mistrů - skupiny, 1.zápasy)

Tak zápas měl průběh jakej se dal čekat. Ajax sice překvapil, chvíli držel krok a hrál hodně sebevědomě. Jenže pak Messi přímák. Messi gól. Neymar to dal Piquemu na hlavu do prázdný kisny. Messi po čtvrtý a hotovo. Ještě pochvala pro Valdése, chytil toho hodně. Jasná výhra 4:0.

úterý 17. září 2013

FC Viktoria Plzeň 0:3 Manchester City, 17.9.2013 (Fotbal, Liga Mistrů - skupiny, 1.zápasy)

Na zápas jsem měl vsazeno, takže jsem trochu fandil City, ale v duši jsem to samozřejmě přál Plzni. Jednak je to Plzeň, českej tým a jednak City jsou největší buzny. První poločas se Plzeň ještě držela, ikdyž jen se štěstím 0:0. Ve druhym poločase ale nastoupil úplně jinej Manchester, daleko lepší a Plzeň jasně přehrál. Dal tři góly a bylo hotovo. Škoda, aspoň že jsem vyhrál body do Tipsport Cupu. Snad příště nějaký body udělaj.

pondělí 16. září 2013

Swansea City 2:2 Liverpool FC, 16.9.2013 (Premier League, 4.kolo)

Po divokym začátku kdy nám Shelvey dal gól po minutě a půl a pak efektivně o další dvě minuty později "nahrál" Sturridgovi na gól, (4tej gól ve 4 ligovejch utkáních!!) jsme byli do poločasu lepší a aktivnější. Poločas jsme zakončili vedením 1-2. Krásnej gól dal Moses co přišel na hostování. Asistoval mu kdo jiný než Jonjo Shelvey. Po poločase šla ale hra do kytek a po obdrženym góle asi v 70tý minutě, jsme se zatáhli a hráli jen na brejky a bránili. A navíc prachbídně bránili oproti zápasu třeba s ManUtd. Ve finále můžeme bejt za bod rádi, páč zase náš špatnej druhej poločas prostě na výhru nebyl. Pozitivní Sturridge a i předvedená hra, trochu zklamání, že nebyli tři body ale za jeden nakonec můžeme bejt rádi. už jen Southampton a pak se vrátí Suaréz, pokud si sednou s Danielem mohlo by to bejt ještě zajímavý. Navíc zatím držíme prvního fleka.

Washington Redskins 20:38 Green Bay Packers, 15.9.2013 (NFL, 2.kolo)

YES, po minulym tejdnu jsme konečně ukázali jak se hraje fotbal. Aaron naházel 480!!! yardů, Starks si doběhl pro 132 yardů.  Jones, Cobb a Nelson chytili co šlo a tak se RG III znovu zápasem protrápil, otázkou tak nezůstáva jak vydrží jeho koleno, ale spíš jak vydrží jeho psychika. Za týden nás čekaj Bengals, musíme pokračovat v tom co jsme předvedeli včera.

sobota 14. září 2013

SK Slavia Praha 0:4 FK Mladá Boleslav, 14.9.2013 (Fotbal, Gambrinus Liga, 8.kolo)

Co dodat, prvních 25 minut jsme hráli slušně, potom bída. Všechny góly jsme soupeři darovali. Chybí nám fotbalovost, bez dobrejch hráčů to nepůjde. Mládí vpřed je gut ale bez opory na hřišti to nepujde. Nemusim ani mluvit o tom jakej postižón je Kisel. Petrouš rezignoval, uvidíme kam to povede. Hlavně ať se něco začne dít, protože tohle je hrůza. Potřebujeme jít dopředu a ne tohle.

Baltimore Ravens 27:49 Denver Broncos, 5.9.2013 (NFL, 1.kolo)

Tak na zápas jsem koukal, když už jsem věděl co se stalo. Tím myslím Peytonovo vyrovnání rekordu 7! naházenejch TD v jednom zápase. Doopravdy, Peyton Manning je profesor americkýho fotbalu a to především pozice QB. To s jakym klidem a bravurou odehrál tenhle zápas je neuvěřitelný. Ravens hráli ještě do poločasu vyrovnaně, jenže ve třetí čtvrtce úplně vypadli na obou koncích hřiště, neubránili nic a v útoku neudělali víc jak 15 yardů. Krásnej zápas z pohledu fanoušků nás ze South Parku, pro obhájce trofeje z Baltimoru asi nic moc.

pátek 13. září 2013

Philadelphia Eagles 33:27 Washington Redskins, 9.9.2013 (NFL, 1.kolo)

Tak tenhle zápas sem si pustil hlavně abych viděl Vicka v akci. Plus jsem samozřejmě chtěl vidět RG III. Co mě ale nejvíc překvapilo byla hra Eagles jako celku, a pak především LeSeana McCoye. Tenhle RB si tímhle zápasem získal moje "runningbackský" srdce, který doposud celý syslil Adrian Peterson. To co předváděl bylo přesně to co mám rád. Neuvěřitelný pohyby, manévry, rychlost, byl nezastavitelnej a ve dvojci s Vickem něco krásnýho sledovat. 203 yardů Vick, 180 McCoy, o poločase 26 bodů a bylo vymalováno. Proč Redskins do půlky třetí čtvrtky hráli takovou tragédii nevim, ale jasný je to že RG III si moje srdce nezískal a tak sice přibil tým co mám rád (Philadelphie - těm se musí fandit už jen kvůli Bradley Cooperovi a De Nirovi) a jeden tým, kterej se přidal k Nový Anglii. Jinak ale hezkej zápas, za týden se na McCoye kouknu znova.

čtvrtek 12. září 2013

Oakland Raiders 17:21 Indianapolis Colts, 8.9.2013 (NFL, 1.kolo)

Tak nějak jsem si musel najít někoho novýho komu fandit v druhý "konferenci". V tý naší, kde hrajou kluci GB se mi totiž líbí půla týmů, kdežto v tý druhý skoro nikdo. Jen Indiana, Miami a Denver. Na zápas jsem ale koukal hlavně kvůli něčemu jinýmu Andrew Luck. Nováček minulýho roku, kterej naházel za minulou sezóny tisíce yardů a stal se takovým objevem. Zápas byl super, hlavně Luckovi se dařilo a tak bylo na co koukat neskutečný pasy, jenže pak ho přestali bránit jeho vlastní spoluhráči a ejhle. Mužem, nebo spíše překvapením zápasu byl Pryor ("černý QB z hostujícího týmu"). Ukázal velký potenciál, hodně mi připomínal Kaepernicka, před rokem v divisional playoff. Jen trošku víc do černa na Vicka bych řekl. No každopádně Colts vyhráli jen díky pokažený koncovce, kdy zrovna Pryor udělal asi největší chybu utkání, ale nic to nekazí na dojmu z Raiders a z Lucka zároveň. Skvělej zápas.

středa 11. září 2013

Itálie 2:1 Česká Republika, 10.9.2013 (Fotbal, Kvalifikace na Mistrovství světa)

Zápas buď a nebo (výhra by nám dávala šanci postupu na MS, prohra naopak poslala domu) jsme začli poměrně dobře, sice jsme se dostali pod tlak ale z brejku dali krásnýho góla, po skvělym centru od Jiráčka. V poslední minutě nastavení jsme mohli zvýšit na 2:0 jenže Kozák netrefil odkrytou branku. Nakonec se to ukázalo jako obrovská škoda. Itálie tlačila, tlačila a po poločase se jim tlak vyplatil. Nejprv po rohu nevyhodnotil situaci dobře Čech a pak po faulu Gebre Selassieho proměnil Balotelli penaltu. Je to škoda, konečně jsme na hřišti nechali hodně. Všichni makali a snažili se. Navíc se ve 30 minutě zranil Rosický a musel odstoupit, to nám taky nepomohlo. MS je pryč. Bílek taky (konečně). Uvidíme kdo to převezme. Určitě by to chtělo někoho novýho, ne Chovance a jemu podobný. Chce to nastavit novej režim, metr a na příští MS postoupit. Cestou se podívat na Evropu by taky nebylo od věci.

úterý 10. září 2013

Česká Republika 57:70 Chorvatsko, 9.9.2013 (Basket, Mistrovství Evropy)

Zápas o postup do další fáze turnaje jsme začli dobře, až do poločasu jsme se drželi na plus bodu, ale je pravda, že jen díky dobrý střelbě z dálky. Chorvati byli herně lepší a během druhé půlky třetí a čtvrtý čtvrtky, si začali budovat náskok, který nakonec přetavili ve své vítězství. Kluci hráli pěkně, bojovali, ale do plnejch byly prostě slabším týmem. Navíc nás trápily šestky necelých 25% (Veselý 1-10). Skvělě zahrál Pumprla, kterej se zlepšoval zápas od zápasu. Sice jsme vypadli ale náš mladej tým určitě zanechal pozitivní dojem. A máme se určitě na co těšit do budoucna.

neděle 8. září 2013

Green Bay Packers 28:34 San Francisco 49ers, 8.9.2013 (NFL, 1.kolo)

Tenhle zápas nás ještě může bolet. První utkání sezóny, který jsme jasně mohli vyhrát a nevyhráli. V útoku nebylo moc co vytknout. Nováček Lacy krásně běhal s míčem, trojice Rodgers - Nelson, Cobb fungovala báječně, a Aaron zahrál svůj vysokej standart. Problém určitě v obraně, moc velkejch oken, ale to by se i dalo ustát. Největší chybou však Matthewsův nepochopitelnej faul na Kaepernicka, v moment kdy jsme dostali soupeře na začátku utkání 15yd od naší endzony na 4down, udělal nesmyslenj faul a tím dostli SF šanci na TD kterou proměnily. Je to škoda. Tenhle zápas jsme mohli vyhrát a měli, a na konci sezóny výhra chybět bude a to určitě, snad nás nepřipraví o postup do playoff. Příště se musí zabrat a začít musíme pěkně od zadu a Clay si to musí srovnat v hlavě. Takhle to nejde. A Ross by se měl naučit kleknout si, jinak asi brzo fásne.

Česká Republika 95:79 Gruzie, 8.9.2013 (Basket, Mistrovství Evropy)

Dneska hráli češi důležitej zápas s Gruzií o to aby si udrželi šanci na postup do další fáze turnaje a zvládli ho s bravurou. Od půlky druhý čtvrtky vedli téměř o dvacet a zvládli si tenhle náskok udržet celej zápas. Zvlášť super hráli Saty s Veselým. Odehráli skvělý utkání, zvlášť pak Tomáš. Ale dobře hráli i Pumprla, Bartoň a výjimečně i Balvín. Všechno si sedlo jak mělo a zítra s Chorvatskem to bude boj o všechno. Snad se povede vyhrát. 

Česká Republika 1:2 Arménie, 6.9.2013, (Fotbal, Kvalifikace na Mistrovství světa)

Co k zápasu tak říct. Prvních 25 minut docela dobrý, pak náhodnej gól Arménie a pak až do 70tý minuty češi tragický. Náhodnej gól Rosickýho nás zvedl a až do konce to bylo dobrý, nátlak, slušnej fotbal. Bohužel jsme pak fásli z brejku a byl konec. Je to škoda. Takovejhle zápas znamená téměř jistej nepostup. Bílek je tragéd. Střídal tam jak těžkej Dickson. Jinak hra bez náboje, bez nápadu, žádná snaha, snad jen Rosický makal, když nepočítám Čecha. V úterý kouknu na Itálii a jestli fásnem je hotovo. MS bez nás.

čtvrtek 5. září 2013

Polsko 68:69 Česká Republika, 5.9.2013 (Basket, Mistrovství Evropy)

Dneska podobnej zápas jako včera. Kluci hodně bojovali. Dneska zaslouží zvláštní pochvalu Honza Veselý, kterej hrál na obou stranách hřiště výtečně a držel náš tým ve hře. Další hráč, kterej si zaslouží extra pochvalu je Luboš Bartoň, jehož dvě trojky v poslední minutě nám zajistily vítezství. Avšak pochválit se musí všichni, všichni hráli skvěle, až snad na Balvína, ten je stejnej už pár let, stejnej taťka šmoula. Krásný vítězství, a ukázali jsme za ty dva zápasy, že můžeme hrát opravdu s každým. Snad ještě nějakou výhru přidáme. Dneska to bylo super.

středa 4. září 2013

Slovinsko 62:60 Česká Republika, 4.9.2013 (Basket, Mistrovství Evropy)

Dneska začlo mistrovství evropy v basketbale. Tak jsem se podíval na první zápas čechů se Slovinskem. Slovinsko byl jasnej papírovej favorit, ale češi mile překvapili. Hlavně Veselý se Satoranskym hráli dobře. A celej zápas se nám dařilo držet se Slovincema krok. Dvě vteřiny do konce nám rozhodčí tak trochu kontroverzně sebral balon a tím pádem poslal Slovince pro vítězství. Je to škoda, ale takovej je basket. Kluci hráli moc dobře, hezky bojovně a mile mě překvapili. Snad to vyjde i v dalších zápasech. Budu se snažit koukat.

neděle 1. září 2013

Liverpool FC 1:0 Manchester United FC, 1.9.2013 (Fotbal, Premier League, 3.kolo)

Tak dneska největší zápas sezóny a jediný co mi to pokazilo bylo to, že jsem koukal prvně doma na Liverpool a net prostestoval, sopcast protestoval, a tak jsem Sturridgovo gól propásl. Zbytek jsem až na takových pět kousavejch minut viděl a musím říct, že jsem hodně spokojenej. Na rozdíl od Aston Villy nás MU nedokázal dostat pod velkej tlak. Hráli jsme dobře, dobře z obrany, ikdyž chyběl do teď dobře hrající Touré, tak Škrtěl zastoupil. Zbytek mančaftu skvělý. Bojovnej duch, všichni makaj, nesóluje se, je to krásný. Tři zápasy, devět bodů. Co víc si přát? Jen ať to vydrží. Tenhle rok tu čtyřku uděláme..musíme..kdy jindy taky žejo. K tomu přišel Sakho, Moses. To půjde. Tenhle rok musí. Teď repre pauza a pak na to vlítneme zase!